پسته فندقی درجه یک صادراتی ایرانی دبر کشور هند میزان فروش بالایی دارد، اما به دلیل روابط تجاری بین کشور ها این رقم ابتدا به ویتنام ارسال و سپس به چین فرستاده می شود.
پسته فندقی درجه یک از فرآورده مهم صادراتی پسته ایرانی است، که در صادرات نقض پر رنگی دارد این پسته هم به صورت طبیعی خندان و هم به صورت آب خندان و دهانبسته به دیگر نقاط ارسال می شود.
پسته های طبیعی خندان یعنی بدون دخالت هیچ موضوعی و توسط خود درخت پسته خندان شده اند و پسته آب خندان یا مکانیک خندان از پسته دهان بسته و توسط دستگاه و انسان بدست می آید و به همین دلیل قیمت پایین تری هم به نسبت طبیعی خندان ها دارند.
درمورد پسته فندقی درجه یک این نکته را باید گفت که همانند خود این رقم مغز پسته اش نیز در بازار فروش فوق العاده دارد، بویژه در صادرات، که کشور های اروپایی به دنبال خرید مستقیم آن هستند.
پسته فندقی درجه یک برای فروش در چین
پسته فندقی درجه یک همان طور که گفته شد فروش خوب و بالایی در کشور چین دارد، اما نکته مهم این است که با توجه به روابط سیاسی و تجاری که بین کشور ها حاکم است، ابتدا پسته ایران به کشور ویتنام صادر می شود و بعد از آن به چین چون تعرفه ورودی محصولات از کشور ویتنام به چین پایین تر از تعرفه واردات چین از ایران است، که پس در نتیجه بزرگترین خریدار پسته فندقی ایرانی کشور چین می باشد.
بهترین روش ارسالی پسته به چین و ویتنام اگر تناژ باشد، آن به وسیله کشتی و دریایی می فرستند و اگر مقدار پایین تری باشد آن را از طریقی هوایی ارسال می کنند، که صد البته روش دریایی بسیار ارزان قیمت تر و به صرفه تر است.
بهترین پسته فندقی درجه یک و همچنین پسته احمد آقایی در دنیا توسط کشور ایران برای فروش عرضه می شود.