دو نوع پسته فندقی و احمد آقایی از نمونه های بسیار شناخته شده ایران هستند که البته قیمت پسته صادراتی ایران بر اساس پارامتر های کیفیتی آن نیز تعیین می گردد که از آن جمله می توان به میزان خندان و دهان بسته بودن و همچنین گل قرمز بودن مغزپسته اشاره کرد.
پسته تازه یک رژیم غذایی مفید برای قلب محسوب می شود زیرا دارای مقادیر زیادی آنتی اکسیدان لوتین است.
پسته احمد آقایی و پسته فندقی به قیمت مناسبی صادر می شوند و به همین جهت به عنوان خشکبار تازه صادراتی شناخته شده اند که دارای خواص بیشماری برای سلامتی و جلوگیری از کم خونی و چربی خون می باشند.
صادرات پسته فندقی صادراتی و احمد آقایی
صادرات پسته احمدآقایی به دلیل مرغوبیت پیوند و فراوان بودن آن، انجام می شود که در آجیل جزو پر مصرف ترین ها می باشد و بهترین نوع آن در در رفسنجان کشت شده است.
خواص پسته احمدآقایی فندقی عبارتند از:
-
- آرامش ضربان قلب
- آرام کردن اعصاب
- کاهش کلسترول بد
- خون ساز و ضد کم خونی
- تقویت نیروی جنسی
- تقویت مغز و ذهن
- تقویت معده
- تسکین سرفه
- درمان اسهال
پسته احمد آقایی از فندقی بزرگ تر و کشیده تر است و طعمش نیز از فندقی خوشمزه تر می باشد.
قیمت پسته تازه
گنجاندن پسته تازه در سبد غذایی میتواند کم خونی را جبران کند و آهن و ویتامینها را به بدن برساند.
رنگ، بو و ظاهر پسته تازه تعیین کننده ی کیفیت آن است که قیمت را تحت تاثیر قرار می دهد.
بوی کهنگی در پسته نشان از عدم مرغوبیت آن دارد و این پسته معمولا با کمترین قیمت عرضه می شود.
با توجه به ویژگی ظاهری پسته می توان تا حدودی قیمت پسته صادراتی را تشخیص داد.
در صورت بروز خشکسالی، محصول پسته برداشتی در کشور به شدت کاهش پیدا می کند، زیرا آب کافی برای آبیاری آن کم خواهد شد، در نتیجه قیمت پسته فندقی در بازار به شدت افزایش پیدا می کند.
منبع: www.fandoqi.ir